Het verre verleden is monumentaal leuk!

Info

Type:
Rondleiding permanente tentoonstelling

Voor:
Lager, secundair en hoger onderwijs

Taal:
NL

Duur:
1/1,5/2 uur 

Max. per groep: 
15 leerlingen
(4 groepen kunnen tegelijk starten)

Prijs: 
€ 60 per groep (gids) + € 1 per leerling (toegang)
Leerkrachten gratis 

Trefpunt:
Onthaal Gallo-Romeins Museum
Kielenstraat 15
3700 Tongeren

Reservatiedienst:
Huberte Renaers 
Tel. +32 (0)12 67 03 40 
huberte.renaers@stadtongeren.be

Oréane Vandenreyt 
Tel. +32 (0)12 67 03 41 
oreane.vandenreyt@stadtongeren.be

 

Rondleiding à la carte

À la carte je museumbezoek samenstellen?

Kies voor een museumbezoek op maat dat naadloos aansluit bij de lesinhoud en de interesses van jouw groep. Je stelt je rondleiding zelf samen. Je geeft je doelgroep en ideale duur van de rondleiding aan (1/1,5/2 uur). Daarna doorzoek je virtueel het museum en maak je een keuze uit meer dan 40 topics. Ga je voor ‘Lichaam neanderthaler aangepast aan hard bestaan’, ‘Boeren in de ban van vee’ of ‘Eigenaar van villa begraven onder indrukwekkende grafheuvel’? De duur van de rondleiding bepaalt het aantal te kiezen topics. Ook houden we - in de mate van het mogelijke - graag rekening met jouw specifieke noden of wensen. Geef ze dus zeker mee. Je bent nu helemaal klaar voor jouw rondleiding met gepersonaliseerde begeleiding.

Hoe kan je de rondleiding à la carte boeken?

1. Verzamel op voorhand alle info: grootte van de groep, enkele mogelijke data, al dan niet gebruik van de lunchruimte, ’s morgens of ’s middags starten …

2. Bel of mail naar onze reservatiedienst. De contactgegevens vind je links in de rode kolom. Huberte of Oréane leggen je ‘time slot’ vast: de datum, het beginuur en de duur van je rondleiding à la carte. 

3. Bepaal nu zelf de inhoud van je rondleiding à la carte via onderstaande knop. Stuur dit minimum twee weken voor het geplande bezoek door.


Stel je eigen rondleiding samen


Terug