bezoekers bekijken wassen beeld van neanderthaler
U bent hier: NL » Tentoonstellingen » Van neanderthaler tot Gallo-Romein » Rondleidingen 

RONDLEIDINGEN OP MAAT

Uiteraard kan je bij ons terecht voor een bezoek met een ervaren gids. Hoewel we de tentoonstellingen erg toegankelijk maken, is en blijft een gids nog steeds dé manier om samen het museum te ontdekken.

Omdat we de kwaliteit van de rondleiding willen garanderen aanvaarden we maximum 25 mensen per groep. Zo kan de gids het best inspelen op jouw wensen en is er voldoende mogelijkheid om je vragen te beantwoorden.

Niet alleen voor socio-culturele verenigingen maar ook voor familie-, vrienden- of collegagroepen is een begeleid bezoek een aanrader.

Tip! Wens je met je groep de permante tentoonstelling 's avonds te bezoeken? Dat kan. Neem contact op voor meer informatie over onze nocturnes.

GROEPSBEZOEK ZONDER GIDS

Onze gidsen zijn speciaal opgeleid om aan je bezoek een meerwaarde te geven. Toch kan je het museum, zowel de permanente als ook de tijdelijke tentoonstelingen, ook in groep bezoeken zonder gids. Of misschien wil je zelf een rondleiding verzorgen? Geen enkel probleem, ook dan ben je van harte welkom. Wél vragen wij om je komst vooraf te melden als je met 10 personen of meer komt. Op die manier kunnen we met je bezoek rekening houden bij de planning van andere groepsbezoeken. We proberen steeds overvolle zalen te vermijden en je bezoek zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De toegangsprijs voor groepen (5 euro p.p.) krijg je vanaf 25 personen.

Info

Duur:
1,5u

Max. per groep:
25 personen

Prijs:
€ 60 voor de gids + toegangsprijs

Annuleer je je rondleiding ten laatste 7 dagen voor de datum van je bezoek, dan betaal je geen annulatiekosten. In alle andere gevallen zal de gids worden aangerekend, maar niet de toegang.

Trefpunt:
Onthaal Gallo-Romeins Museum
Kielenstraat 15
3700 Tongeren

Betalen:
Aan het onthaal, voor start van de activiteit.

Betaalmogelijkheden:
Gids: cash
Toegangsprijs: cash of elektronisch (Bancontact + Maestro)

Informatie en reserveren:
Huberte Renaers:
+ 32 12 67 03 40
huberte.renaers@stadtongeren.be

Oreane Vandenreyt:
+ 32 12 67 03 41
oreane.vandenreyt@stadtongeren.be

Van maandag t.e.m. vrijdag:
9u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00