U bent hier: NL » Te doen » Rondleidingen 

BEGELEID BEZOEK

Wegens de coronacrisis zijn begeleide rondleidingen momenteel niet mogelijk. Zodra dit wel weer kan, plaatsen wij de voorwaarden waaronder het bezoek kan plaatsvinden op de website.

Kies voor een rondleiding met een ervaren gids. Zo haal je het maximum uit je bezoek. We bieden verschillende formules aan. Ook exclusieve avondbezoeken zijn mogelijk. 

Van neanderthaler tot Gallo-Romein

Deze rondleiding is erg geschikt voor verenigingen. Een professionele gids toont de hoogtepunten van de permanente tentoonstelling. Jagers en verzamelaars, de eerste boeren, Kelten, Ambiorix en de Eburonen, Gallo-Romeinen en Germanen … ze passeren allemaal de revue. Uiteraard staan de blikvangers uit onze collectie centraal én is er voldoende ruimte voor vragen.


Iedereen kiest!

Deze rondleiding op de permanente tentoonstelling is verrassend anders. Vooral families met kinderen, collega’s en vriendengroepen houden ervan. Eerst is er een gesprek met de gids. Welke voorwerpen vind je extra interessant, mooi, merkwaardig? Je kiest uit onze 100 topstukken. De gids maakt er een boeiend geheel van. Aan het einde neemt iedereen een postkaart mee van zijn favoriete stuk. Wedden dat dit museumbezoek nog lang zal bijblijven? (groot)


 (groot)


 (groot)


 (groot)

Info

Duur
90 min.

Aantal
Van neanderthaler tot Gallo-Romein
max. 25 per groep
Iedereen kiest!
max. 15 per groep

Prijs
60 euro (gids) + toegangsprijs

Betalen
Gids: cash of factuur
Toegang: cash of elektronisch

Zie ook
Programma voor mensen met een visuele beperking
Rondleidingen voor scholen


Contact en reserveren
+ 32 12 67 03 40
huberte.renaers@stadtongeren.be
+ 32 12 67 03 41
oreane.vandenreyt@stadtongeren.be
Van ma t.e.m. vr / 9-12 u. en 13.30-17 u.

EXTRA

Avondbezoek
Van dinsdag t.e.m. zondag, na openingstijd
Extra kost: 75 euro (gratis op donderdag)