U bent hier: NL » Te doen » Romeins tafelen 

ROMEINS TAFELEN

Bistro Bacchus is tijdelijk gesloten.

Rond je reis naar de Romeinse tijd af in Bistro Bacchus. Foodarcheoloog Jeroen van Vaerenbergh creëerde enkele unieke gerechten. Hij liet zich inspireren door de Romeinse keuken van pakweg 2000 jaar geleden.
  

Je kan genieten van puls, een hartige maaltijdsoep met bonen en graan. Dat was voor de Romeinse bevolking dagelijkse kost. Of kies voor een broodje, gevuld met geitenkaas, walnoten, gedroogde ham en een toets lokale honing.

Heel populair zijn de Romeinse gehaktballetjes van varkensvlees in een zoetige saus, op smaak gebracht met komijn, korianderzaad en peper. Ze worden geserveerd met gestoofde prei, wit mosterdzaad, pijnboompitten en een frisse toets van verse appel.

Afronden kan met een versterkte wijn. Je proeft honing, zwarte peper, saffraan en laurier.

Info

Bistro Bacchus
+ 32 12 60 00 85
www.bistrobacchus.be

 

 

EXTRA

Persartikel