U bent hier: NL » Activiteiten » Voor kinderen » Tongerse zwaan – kunstig verbeeld 

TONGERSE ZWAAN - KUNSTIG VERBEELD

Tweedaagse workshop paasvakantie

Ben je tussen 5 en 14 jaar oud? Hou je van knutselen, de Romeinen en dieren (niet per se in die volgorde)? Dan hebben wij de geknipte vakantieactiviteit voor jou! Op maandag 8 en dinsdag 9 april 2019 organiseert het Gallo-Romeins Museum van Tongeren in samenwerking met de Tongerse kunstacademie Pentagoon de tweedaagse workshop ‘Tongerse zwaan – kunstig verbeeld’.

Tijdens deze tweedaagse ga je op ontdekkingstocht in de Romeins collectie van het museum. Je bestudeert er o.a. een eeuwenoud zwaantje uit de Romeinse tijd. Daarna ga je zelf creatief aan de slag. Hierbij laat je je inspireren door het wapenschild met zwaan van de stad Tongeren en de kleurrijke kunstwerken van de Japanse kunstenares Misaki Kawai. Op het einde van de tweedaagse wordt je kunstwerk zelfs tentoongesteld in het museum.  Zie je het helemaal zitten? Schrijf je dan snel in!


 

 

Info


Doelgroep: 

5-14 jaar

Type:
vakantiekamp

Deelnameprijs:
€ 50 (twee dagen workshop: begeleiding, materiaal, middageten, drank en tussendoortjes inbegrepen

Wanneer: 
maandag 8 en dinsdag 9 april 2019 van 08u30 tot 16u00.

Aantal:
het maximum aantal inschrijvingen is beperkt tot 45 kinderen.

Inschrijven bij: 
op voorhand inschrijven en betalen op het secretariaat van Pentagoon Academie Tongeren (Sacramentstraat 70, 3700 Tongeren) of via kelly.liebens@pentagoon.be.

EXTRA

Geen enkele activiteit missen? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven