kinderen verkleed als Romeinse legionairs
U bent hier: NL » Activiteiten » Voor kinderen » Jongeren-Actie-Team (JAT) 

Jongeren-Actie-Team (JAT)

Word JAT’er!

Het Jongeren-Actie-Team is een losse vereniging van kinderen tussen 7 en 14 jaar die geboeid zijn door geschiedenis en archeologie. Samen doen ze leuke dingen rond erfgoed. De activiteiten vinden plaats tijdens de schoolvakanties en worden aangepast aan de leeftijd. Soms delen we de groepen op. Elke groep wordt professioneel begeleid door een volwassen monitor. Alle kinderen zijn ook verzekerd.

Zo neemt je zoon of dochter met het Jongeren-Actie-Team een uniek kijkje achter de schermen van het Gallo-Romeins Museum. Op een andere dag gaan de kinderen creatief aan de slag met klei of verf of leren hoe ze een rondleiding moeten geven aan hun (groot)ouders, zussen of broers. Soms maken ze uitstappen naar andere musea, bezoeken ze tentoonstellingen of ontdekken ze een archeologische opgraving.

Kortom: ze komen op een plezante manier in aanraking met de wereld van het verre verleden. Bovendien houdt niets jou of hen tegen om zelf ook spetterende voorstellen te doen!Kinderen luisteren aandachtig (groot)


Kinderen juichen bij spel (groot)


Kinderen voor muur met Romeinse tekening (groot)


Kinderen in het bos met gids (groot)

 

EXTRA

Geen enkele JAT-activiteit missen? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven